У турі ми зможемо не лише насолодитися красою Карапат та крокусів, але й продегустувати 15 автентичних закарпатських страв з гудаками, покупатися в термальному басейні та позабалятися у колочавській корчмі.
1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужок (огляд церкви) – Перечин (обід-дегустація 15 автентичних закарпатських страв з гудаками) – Барвінок (купання в термальному басейні) – Середнє (дегустація вин) – Берегівський р-н. (садиби сільського туризму, поселення о 21:00, вечеря).
2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Виноградів (дегустація сиру на буйволячій фермі) – Синевирський перевал (огляд карпатських панорам) – Колочава (огляд долини крокусів, музеїв і обід-забава із сценками з життя горян) – Сойми (дегустація унікальної мінеральної води) – Львів (повернення о 23:30).
– термальний басейн “Золота гора” (2 години): загальний – 250 грн, діти зростом до 150 см – 125 грн, діти зростом до 110 см – безкоштовно.
– дегустація вин на винзаводі “Леанка”: 120 грн., екскурсія без споживання вина – 50 грн.;
– дегустація буйволячих та овечих сортів сиру: загальний, студентський, учнівський – 65 грн.;
– Етнографічний музей скансен «Старе село» і Музей історії залізниці “Колочавська вузькоколійка”, Філіал музею лісу і сплаву “Колочавський бокораш”: загальний – 70 грн/ос., пенсіонери, студенти – 50 грн/ос., школярі – 35 грн/ос.;
– частування, забава із музиками і сценки з життя горян у колочавській корчмі: (в меню входять: сало, сир, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка): дорослі – 80 грн./ос., діти – 40 грн/ос.
відбувається в затишних садибах сільського туризму Берегівського району з вигодами, номери: 2-х і 3-х місні.
Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід в 1-й день – відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами.
Пропоноване меню:
– шовдарь (копчений свинячий окіст),
– попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазанка),
– пікниця (домашня ковбаса),
– квашенина (парадички-помідори, вогурки, гливи, капуста),
– заправлена пасоля (зупа із фасолі, підбивана сметаною),
– банош, страпачки із грибнов омачков (картопляні галушки із підливкою),
– печені на вогньові кромплі (картопля печена),
– колочена пасоля (фасоля із засмажкою),
– свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса із начинкою),
– палачінта з лекваром (млинець із повидлом),
– сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар.
Вечеря у 1-й день – в садибах після поселення і складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, дісно-перкельт (тушене свиняче м’ясо), торгоня (домашні макарони особливого приготування), солодощі, вино/палинка, компот. Вартість 90 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – в садибах, пропоноване меню: ковбаса, сир, лангош з джемом (схожі на оладки), масло, хліб, кава/чай. Вартість 55 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається в кафе села Колочава та складається зі страв місцевої кухні: юшка з білих грибів, картопляне пюре з кручеником, салат з огірків і помідорів, чай на травах, хліб. Вартість 110 грн./ос.
– Дітям до 6 років (включно), при супроводі 2-х дорослих і без окремого місця в автобусі та при проживанні – безкоштовно;
– Дітям до 12 років (включно) знижка від загальної вартості туру 100 грн./особа.
Туристична мережа «Поїхали з нами!» №1 на ринку туристичних послуг більше 300 офісів у 79 містах України
вул. Личаківська, 64 (онлайн офіс)
(067) 370 77 99
вул. Городоцька, 88
(097) 021-37-74
(067) 670-89-90
(097) 597-74-77